Friday
29.03.2024
3:44 PM
Login form
Search
Calendar
«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 9
Site friends
  • Create a free website
  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    My site

    Main » 2010 » December » 2 » Van: Erciş Belediyesi'nden Kaymakama Veda Yemeği
    0:10 AM
    Van: Erciş Belediyesi'nden Kaymakama Veda Yemeği
    Van'ın Erciş İlçesi'nden Tayini Erzurum'un Pasinler İlçesi'ne Çıkan Kaymakam Aslan Avşarbey İçin Veda Yemeği Düzenlendi.


    Van'ın Erciş İlçesi'nden tayini Erzurum'un Pasinler İlçesi'ne çıkan Kaymakam Aslan Avşarbey için veda yemeği düzenlendi.

    Belediye Başkanı Fatih Çiftçi tarafından Erciş Şeker Fabrikası yemekhanesinde verilen yemeğe Kaymakam Aslan Avşarbey, Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam, 108. Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Bülent İzci, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, İlçe Emniyet Müdürü Veli Akgün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bülent Gür, ilçede görevli hakim ve savcılar, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti ve oda temsilcileri ile 200'e yakın davetli katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe halkı olarak kaymakamdan memnun olduklarını, görevinin başka bir ilçeye çıkması nedeniyle üzüntü duyduklarını söyledi. Kaymakam Avşarbey'in KÖYDES Projesi çerçevesinde ilçede birçok yerleşim birimine hizmet götürdüğünü anlatan Çiftçi, "Sayın Avşarbey'in ilçemizde çok uzun süre hizmet etmesini arzu ediyorduk. Her kaymakama, her kamu kurum amirine nasip olmayacak işler vardır. Sayın Avşarbey'in görev yaptığı 8 ay içinde gitmediği köy, yapmadığı hizmet kalmamıştır. Kaymakam bey alçakgönüllü ve açık sözlü bir insandır. Herkesin yüzüne ne söylemek gerekiyorsa onu söylerdi. Aslında bu çok ayrı bir güzelliktir. Kendisine, ailesine esenlikler diliyorum" dedi.

    Görevinden pazartesi günü ayrılacak olan Kaymakam Aslan Avşarbey ise, ilçenin bir il düzeyinde olduğunu söyledi. Kısa süre içinde çok güzel dostluklar edindiğini belirten Avşarbey, Ercişli Emrah'tan Erzurumlu Emrah'a terfi ettiğini ifade etti. Açık sözlüğünü ve ilçede geçirdiği günlerde karşılaştığı olayları anlatan bir de şiir okuyan Avşarbey, uzun süre alkışlandı.

    Kaymakam Avşarbey'e hizmetlerinden ötürü Başkan Çiftçi, 108. Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Bülent İzci, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Gözütok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik birer plaket sunarken, Muradiye Kaymakamı Ömer Sağlam da Avşarbey çiftine hediye paketi sundu. Müzik eşliğinde devam eden veda yemeğinin sonunda davetliler, Kaymakam Avşarbey'le vedalaşarak salondan ayrıldı.

    Bu arada, Erciş Kaymakamlığı'na Tokat'ın Reşadiye Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu'nun atandığı öğrenildi. http://www.sondakika.com/haber-van-ercis-belediyesi-nden-kaymakama-veda-yemegi/
     
    Views: 3773 | Added by: erciyes | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *: